Vem är jag.
Min webbplatsadress är: https://www.saramadeleine.se.
Vilka personuppgifter samlar jag in och varför jag samlar in dem
Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar jag in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.
En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.
Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.
Kontaktformulär
Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.
Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.
När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.
Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.
Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.
Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.
Analys
Vilka jag delar dina data med
Hur länge jag behåller dina uppgifter
Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.
För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar jag även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.
Vilka rättigheter du har över dina data
Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.
Vart skickar jag dina uppgifter
Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.
Din kontaktinformation
Ytterligare information
Hur vi skyddar din information
Vilka procedurer vi har för dataläckor
Från vilka utomstående parter vi tar emot data
Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter
Branschkrav om delgivning av information
Fin avkoppling att baka, god fortsättning.
Tack!
Härligt att kunna baka och känna sig fri! ❤ Lycka till med kommande tenta!
Åh ja!
Lycka till, både med tentan och att-må-bättre! Det kommer att gå bra!
Blev det en kommentar eller försvann den i cyberspace?
Ja då. ????
Att må bra och känna glädje det slår allt materiellt med hästlängder!
Lycka till med tentan. Kan förstå att det är skönt att få den avklarad.
Håller helt med dig! Tack!
Låter som bra tankar inför 2024 ❤
Ja tror det blir bra ????
Lycka till med tentan! Härligt att du mår bra nu!
Tack! Ja det känns bra ????
jag brukar tycka att det känns väldigt bra att baka matbröd. visst är det lite ljusare redan? lycka till med tentan och god fortsättning på året!
Åh det är riktigt gott! Tack 😀
Tycker alltid att januari känns som en hoppfull månad. Vi går mot ljusare tider och det märks sakta men säkert för varje dygn som går.
Samma här, tror det är bra att kunna känna så 🙂
Skönt att höra att du känner glädje igen! Däremot är vi helt olika angående januari, jag tycker det fortfarande är en tung månad, mörkt klockan tre och svinkallt. I alla fall i år, men så är det nog extremt också, -20 i skrivande stund
Ja det känns fint. Åh förstår, jag försöker dock se det som positivt rätt tid på året 🙂
Stort lycka till med tentan och dina planer inför 2024. Det känns riktigt bra tycker jag:-)
Åh tack!
Vilken underbar bild! Lycka till med tentan och God fortsättning på det nya året!
Tack 😀 . God fortsättning 🙂
Nu när jag läser baka så blev jag sugen på nybakade kanelbullar o ett glas kall mjölk ????.
Så härligt att läsa dina positiva svar.
God fortsättning o ha en riktigt fin lördag
Åh det är verkligen sådant som är jättegott 🙂 . God fortsättning!
[…] som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Debutsky, Susie, Nilla, Paula, […]