Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 2: Överflödigt.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad för olägenhet upplever du varje dag?
 2. Vad önskar du att du inte så ofta var i närheten av?
 3. Vad senast hade du önskat lite mer varning om på förhand?
 4. När fick du senast ge efter för en plötslig impuls?
 5. Vad gjorde dig positivt överraskad under veckan?

Vad för olägenhet upplever du varje dag?
Skulle säga rådjur och harbajs! Vet att folk avskyr hundbajs men helt ärligt avskyr jag harbajs mera de är ÖVERALLT min hypokondriska sida får för sig att de sprider massa smittor.

Vad önskar du att du inte så ofta var i närheten av?
Vardagen. Jag älskar att ha mitt liv, till mitt eget liv. Det får man inte i vardagen vid en ålder av nästan 40.

Vad senast hade du önskat lite mer varning om på förhand?
Hmm vet inte faktiskt. Tror det mesta just nu bara flyter, och det kan jag behöva utifrån hur mitt liv varit senaste 10 åren.

När gav du senast efter för en plötslig impuls?
Vid något onödigt köp förra året, men i år kör jag på att handla så lite som möjligt. Jag säljer istället saker just nu.

Vad gjorde dig positivt överraskad under veckan?
Var igår när jag la upp ett evenemang på Facebook om min födelsedag 11 februari. Jag fyller år då, och tänkte ha öppet hus. Redan nu har flera människor sagt att de ska komma! Jag trodde knappt någon ville komma! Blir varm inombords!

15 Comments

 1. Vad roligt med födelsedagsfest! Jag har haft ett uppehåll på den fronten i flera år men bestämde i somras att det var dags att återuppta firandet och det blev väldigt lyckat.

 2. öppet hus är lite farligt! det kan ju komma hur många som helst! jag frångick också mina traditioner och ställde till kalas i somras. det var så kul! det tyckte faktiskt gästerna också. kul med planering också

 3. Visst blir man glad när folk vill komma och fira. Vågade inte bjuda in till fyrtioårsparty i höstas fast jag egentligen ville. När jag fyllde 25 glömde folk bort mig och när jag fyllde trettio kom det två personer. Jag såg ditt evenemang och vill komma men jag jobbar. ????
  http://hannaskrypin.se

 4. Skoj med Öppet Hus när du nollar och ännu roligare är ju att så många vill komma.
  Harbajs vet jag ärligt talat inte ens hur det ser ut. Vi har i och för sig en hare med långa ben på innergården ibland, men jag har aldrig sett harbajs. Lika bra det. Tycker allt bajs är äckligt.

 5. Jag borde också ta och titta igenom mina saker, se vad jag skulle kunna sälja och vad jag ska slänga, göra så att det finns färre saker.
  Men va skoj att du kommer ha en härlig födelsedag med ordentligt firande. Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.