Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Lizzla vår mellanpudel

Hundträning & snacksbricka.

Vi åkte ut till Björn igår. Dagen bestod av en promenad tillsammans med Lizzla. Det är så kul att se henne. Hon kan springa och så mitt i farten säger man stanna och kom hit! Då vänder hon direkt och kommer till en. Hon verkar heller inte ha något behov av att jaga vilt eller gå fram till andra hundar eller katter. Hon vill hänga med familjen och tycker att vi är mest intressanta. Det enda hon egentligen gör som är ett minimalt problem är att hon älskar bajs i alla former och färger… Ja inte hundbajs men: har, rådjur, älg och häst… Där är nosen i full aktivitet, men sa till Björn att: ”Om det största problemet man har med sin hund är att den äter bajs, så är problemet extremt litet”. Det är väl egentligen mest en själv tycker att det är jobbigt, vad jag vet är det inte farligt.

Idag har vi tränat lite olika kommandon i snabb takt och hon älskar sånt där. Verkligen en arbetande tjej, nästa vecka ska vi till brukshundsklubben där vi ska vara med när nya hundinstruktörer ska läras upp.

Igår kväll så bastade vi, och efteråt tittade vi först på Love is blind Sverige och Barbiefilmen. Till det gjorde jag en snacksbricka som blev sjuktgod.

12 Comments

 1. Låter lite som min lilla Margot, hon får oftast vara lös då hon är jätteduktig och alltid har stenkoll på oss 🙂 Hon undviker andra hundar också men blir glad om nån människa vill hälsa på henne. Hästbajs var intressant konstaterade vi igår haha, det var en hästparad här i kvarteret och innan det hade blivit uppstädat var det väldigt intressant 😉 Love is blind Sverige vi också på när det kom precis, lite kul 😀 Nu kollar vi den amerikanska, säsong 6 som pågår just nu 🙂 Ha en fin söndag! Kram

 2. Lizzla är snäll & duktig hund ????. Nä, att äta bajs är inget problem mot hur andra hundägare har det med visa hundar. Egentligen ska man inte jämföra med andra hundar. Kul att åka till brukshundsklubben nästa vecka.
  Vad skönt att basta. Jag ser med på Loves is blind. Tycker det är lite roande ????.
  Snacks brickan såg väldigt god ut ????????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 3. Lizzla är helt enkelt väluppfostrad:-)
  Din frukost häromdagen av en ren fröjd för ögat, och dagens bricka är ögongodis. Du är verkligen duktig på att låta både magen och ögonen äta. Önskade att fler gjorde som du.

 4. Åh vad gott det såg ut 🙂 Hon är verkligen så söt, och det är helt klart bra att hon är totalt ointresserad av andra djur.

 5. Jag är alltid rädd att det ska vara något med gift när jag är ute med hund som börjar nosa, krafs och sen tugga i sej något, jag har läst så mycket om de som slänger ut ex köttbullar, med gift eller glas i.
  Men harbajs är tydligen rena delikatessen.

 6. Va duktiga ni är som tränar henne. Jag borde ha tränat mer min hund som valp. Roligt med hundkurs m.m 🙂

  Snacksbrickan såg riktigt god ut 🙂 måste göra en sån 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa