Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Tomatsåsens dag, vad har du till tomatsås?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Pizza, köttfärs och makrill sedan tror jag ingenting med. Vet inte om jag egentligen är så förtjust i tomatsås annars.

2 Comments

  1. Jag hade ingen aning om att det finns en tomatsåsens dag. Jag tycker inte så mycket om tomatsås, så jag har den inte till något speciellt.

  2. Är heller inte förtjust i tomatsås, men den är ju ett måste för Spaghetti Bolognese. Däremot gillar jag Mrs T en kryddad tomatdrink som man kan dricka ”bara så där” eller tillsammans med Vodka. Då blir det en Bloody Mary.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa