Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga

Dagens Jetpackfråga #168

Har du några samlingar?

Ja visst har jag det. Dels en hel del porsin: Rörstrand: Mon Amie, Ostindia original samt svart, Swedish grace, Sundborn. Gustavsberg: Berså och Adam, Fyrklövern: Disney, och blå, Gefle porslin: Flytande blått, Mateus: Bubbles och med blommor. Carolina Gynning – glas, och Lasse Åberg. Mina muminmuggar och sist men inte minst min My little pony-samling.

6 Comments

  1. Vi har också porslin och glas men dessutom kylskåpsmagneter och muggar. Jag köper alltid en mugg och en magnet när jag är utomlands. Muggarna står i ett vitrinskåp men magneterna är numera nerpackade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa