Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga

Dagens Jetpackfråga #174

Utövar du religion?

Jag är kristen sedan våren förra året. Jag går till kyrkan. Men jag är absolut ingen som försöker pracka på andra min tro. Snarare tvärtom, jag tror för min skull. Jag vill hellre inte behöva bli ifrågsatt för vad jag tror på.

2 Comments

  1. Jag är kristen. Jag tror på Jesus och gud och änglar. På det goda. Det känns bra och kärleksfullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa