Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En djurpark.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Väljer jag att inte besöka. Jag tycker även att det är löjlig jämförelse med sällskapsdjur, och boskapsdjur mot djurparksdjur. Djur i djurparker är inte framavlade vara arbetande djur till oss människor. Men primater, valar, delfiner, vilda kattdjur, elefanter och flodhästar är verkligen inte djur som hör hemma bland människor. De hör hemma på savannen, de är inte framavlade i generationer att vara till nytta för oss. Det är inte heller okej att sitta inspärrad bakom galler medan människor står på andra sidan och skriker, eller att ha ett dunkande tivoli i öronen varje dag…

2 Comments

  1. En sak håller jag med tex med kollmården de har tivoli på samma ställe som djurparken de borde har det en annat område i Norrköping så hade inte djuren behövt vara rädd för ljudet om der är tvungen har det för sällskapet skull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa