Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga

Dagens Jetpackfråga #182

2 Comments

  1. Är man inte allergiskt mot hasselnötter är man inte det mot mandel också bara fråga

    1. Nrj man kan vara allergisk mot olika saker. Jag tål mandel, jordnötter, pistage, cashew som ett exempel. Men kan inte äta hasselnötter och valnöt då blir jag superallergisk och måste åka in. Har för mig att det har något med korsallergi att göra. Att valnöt och hasselnöt är kopplad ihop med björk, hassel och al (som jag är allergisk mot). Så tror det kan vara därför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa