Då är vi inne på dag 1 av 2. Imorgon gör jag min sista arbetsdag på Lärande grundskola, jag har idag plockat på mig saker jag önskar att ta med med mig hem. Jag vet det först imorgon om det blir det jag önskat mig, hoppas verkligen att jag får sakerna.

Vi får absolut inte allt, men det som skulle kastas har det varit frivilligt att lägga i ordning för att önska sig.

Får se om det känns vemodigt imorgon, det är ändå ett år av mitt liv jag spenderat på Lärande grundskola i Falun. Kollegor man mött varje dag, och jag vet att man vid avslut av en tjänst sällan har något mer med varandra att göra efteråt. Det är sorgligt att tänka på.

10 kommentarer

 1. Hoppas att du får det du villa då.
  Kan tänka mig att du har lite känslor i dig nu. Men kanske svårt å känns vad för känslor det är.
  Jo, men så är det. Man säger att man ska höras. Fast det rinner ut i sanden, tyvärr.

  Du får tänka. Att det är skönt att det inte kom plötsligt. Utan du har hunnit att landa i det.
  Det är tur man inte vet i förväg vad som kommer att hända.
  Hoppas att du får vara kvar på nästa jobb ställe lite längre ????
  Kommer att tänka på dig i morgon

  StyrkeKramar!
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 2. Hoppas att du får dom sakerna som du önskar dig. Lite vemodigt kanske det kommer kännas? En person som man vet med sig att man inte kommer träffa igen kanske ändå inte varit så viktigt i ens liv. Men jag vet inte, jag spekulerar hej vilt. Vissa personer som jag träffat under mina praktikplatser kan jag sakna ibland.

 3. Hoppas du får ta med dig det du vill imorgon. Kan tänka mig att det kan kännas sorligt att ens arbetsplats läggs ner. Hoppas det inte känns alltför vemodigt imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa