I fredags såg jag en film på Facebook med en väska med sidolucka för hundpåsar. Man sätter alltså in en rulle med påsar vid sidan, och sedan drar man ut varje gång man behöver en. Dessutom är en liten väska till som man kan ha hundgodis i. Det finns plats för mobil, nycklar och annat i väskan samt att man kan lägga ner annat man behöver för en hundpromenad. Ett stort plus är att den även har reflex så kommer synas bra med den i vinter. Den kom hem till mig i måndags. Jag är verkligen jättenöjd med den. Vill du också köpa en finns den här.

4 kommentarer

  1. Så perfekt väska för dig som har hund. Så bra att den har reflex så att den syns i mörkret då ni hundägare måste gå ut även om det är mörkt och regnar. Förstår att du är nöjd då den är så fin.

  2. Vad smidig väska. Perfekt för er hundägare ????. Förstår att du är nöjd. Kommer du ha mycket användning för.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa