OJ! Mycket som hänt sen jag skrev är i v16+5 idag och magen har vuxit och bebben där inne sparkar =)! Ska på ultraljud den 30 april Björn ska med! Tror han börjar känna något för barnet. Nu tror alla det är en pojke kanske är de oxå får se. Spelar ingen roll igentligen bara den lilla är frisk!
Nu ska jag sova.

PUSS o KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: