Dark Mode Off / On
Graviditet

V25 – Bara 15V kvar!

Nu går de fort.
Bara 15 veckor kvar ler.

Känner mig inte nå vidare glad vet inte om de är för att jag åkt i från mamma & co.
De är en ny vecka och jag ska försöka att inte känna mig ledsen men ibland blir de så i alla fall. Ensamheten kanske är de som gör mig ledsen när jag åker från mamma? blir enormt ensam när jag är i Falun känns de som ibland.

Föresten fick jag 3an! så nu så kommer jag flytta i augusti ler.
4716kr/mån! Jätte billigt för en 3a tycker jag.Med tanke på att min 2a kostar 4046/månaden.

Nä nu ska jag göra annat.

  • Kväller –

Snart ska jag gå och sova känner mig sömnig.
Dom ska snart ringa upp mig från trygghansa vill pracka på mig en försäkring får höra vad dom vill med den.

Lena ringde nyss roligt att prata med henne.

Kram & Puss Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.