Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

solägget

Har en bok med de namnet hemma hos mamma 🙂 . Tyckte den var jätte bra när jag var liten. Ska läsa den för liten sen oxå.

Var in på audio video idag min telefon har börjat sjunga på sista versen nu :/ känns inte nått vidare alls med tanke på att jag inte har så jäkla bra ställt.
Kollade på en 3 mobil känns som jag hellst känns som dom kommer bli större snart.

Nä hatar utgifter + att mitt temprament inte är de roligaste just nu.

Nu ska ja lägga mej på soffan ett tag känner för att vila.

  • kväll –

Mattias klarade eu-moppekörkortet idag! 😀 så glad för min lille-brors skull!Han behövde värkligen de efter allt som han går igenom!

Är ganska trött och slut idag :/ . ska snart gå och sova. Skulle egenligen ringa min kära fruga Turid = Anna nån dag oxå känns som jag aldrig ringer men är ju så trött :/.

Puss & Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.