Idag har jag jobbat (som vanligt).
Kollade lite på våra bästa år men känns som jag blir så störd på serien så jag gav upp och slutade kolla.

Ska diska upp lite idag iofs bara några få tallrikar + glas men Christin ska komma hit imorgon så.

Föresten alla som jag läst Dagboken på har jag även röstat på nått guru på så nu vet alla de 😛 . Kan ni ju vara lite glada över.

Nä nu ska ja göra nått att äta.

  • kväll –

Hört av mig till Björn idag. ett misstag?
fan de känns inte bra fast de borde kännas bra.
Varför känns de så konstigt när jag bara skriver med han?
Han känns som en total främling för mig inte alls som någon jag
känt i mitt liv.
Han är pappa till barnet som jag väntar och han känns som en främling trots
att jag umgåtts med han så gott som varje dag från augusti 03 till februari 04 + varje vecka fram tills slutet av april.

Nä nu ska jag ta min spruta kan inte sitta och grubbla på den där karln och inte få nån ro i skallen.

Älskar dig min bebis i magen i alla fall! Nu är de bra 14v och 4 dagar kvar tills jag får träffa dig 😀

Puss & Kram

Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa