Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Tisdagen den 17 augusti 2004

Varit på Mvc idag.
Hans hjärtljud var höga så fick åka till förlossningen.
Dom låg på 220 och sen gick dom ner till 140-150 och sen blev de högt igen.
Dalade fram och tillbaka med andra ord.
Björn fick följa med mig in för jag vågade inte vara där själv.
I alla fall fick jag göra ultraljud och kolla och Björn blev väldigt intresserad när
han fick se honom därinne 🙂 . Efteråt satt han och pratade om hans hand fast han viste ju inte att de var en han så han sa dens. Tror han fattade lite ner nu att de är en liten bebis i min mage :-).

I alla fall så visade de sig att han har haft sånna hjärtljud nu så dom måste göra en extra koll nu på torsdag och kolla hur ofta de är att pulsen slår så där fort.
Läkaren som gjorde UL ringde akademiska i uppsala och kollade med en expert där.
Fick intrycket av att dom tänkte att jag skulle till uppsala dvs föda där men får se beror väl helt på hur hjärtljuden är. Ändå verkade dom inte vara speciellt oroade utan mest som att de bra var så. Själv är jag oroad vill ju veta hur de ligger till.

Sen Fick jag veta på MVC att jag har socker i urinet så imorgon ska jag först gå på toaletten en gång och sen efter 30/60min ska jag gå igen och då ska jag ta de urinet och komma till MVC med och kolla om de fortfarande är socker i urinet. Känns som att allt kunde varit lite bättre idag.

I alla fall har han fixerat sig nu och magmåttet var på 33 så de stämde bra med vad de skulle vara. Håller tummarna nu att allt är bra på UL på torsdag oxå.

Imorgon börjar Cilla 1 året på gymnasiet här nere i falun.

Ska ringa Marie nu.

Kram & Puss
Madde och lille pojken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.