Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

onsdagen den 18 augusti 2004

Har nyss varit ner på stan och lämnat in lite papper.
Var till Mvc och lämnade urinprov och nu var de normalt i alla fall.

Imorgon får jag veta om allt är som de ska med min lilla pojke.

Cilla är nog på skolan nu hon ska ringa när dom är klara där så jag ska kunna komma ut och möta henne.Hon har lånat min mobil.

Kommer mer sen.

  • kväll –

Så trött ska snart gå och sova känner mig väldigt rastlös.
Får se hur de blir med dagen imorgon hoppas allt står rätt till med lillen.
Känns så jobbigt att de är någonting hela tiden. På ett sätt är de i alla fall
skönt att Björn ska vara med blir lättare då känns de som. Han ringde och frågade hur de var med bebis idag känns som ett framsteg och att han visar att han bryr sig.
Känner mig glad för min lilla pojkes skull att han pappa finns där.
Nu ska jag gå och lägga mig.

Kram och puss Madde och lillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa