Ja de står en Pepsi-flaska brevid mig så fick skriva de som överskrift.
Brevid mig på soffan ligger världens underbaraste lilla William och pratar med soffan :-). 30 min senare : nu har jag ammat min lilla plutt-nisse så nu ligger han i vagnen och håller på att somna sin förmiddags sovning.

Igår åkte vi ner på stan med Jenny och jag shoppade för första gången sen jag blev gravid.

En tröja + en jacka, hårtoning (är numera brunett) och smink.
Sen till William strumpor + en tiger (tiger i nalle puh) pjamas jätte söt, fick gå med i Lindex klubben och fick 20% rabatt.

Fast de var en tuff uppgift att hitta kläder åt mig själv! Fanns inget jag kunde komma på att jag behövde förutom jacka då. Kollade även på skor men hittade inga borde åka till Borlänge och gå på skopunkten och kolla lite större utbud där.

I alla fall så gick de superbar att ha med William på stan vi gick på stan från klockan 12-16 och han vaknade vid 15 och ville ha mat så gick in på mc donalds och köpte en läsk och ammade honom vid ett bord där.

Nu ska jag ta och äta lite jorgubbsfil.

Puss och Kram
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.