Dark Mode Off / On
Bebistiden

nytt lunarnamn & öl-drickande

antar att ni redan märkt de men har bytt lunarnamn.
var ganska trött på mitt gamla.

Igår kom min underbara vän Anna hit som jag inte sett sen skolavslutningen i år!
Var verkligen askul att träffa henne.
Hon hade med sig sin syster sofie. Jag , William, Björn, Anna & Sofie åkte till american take oway och köpte pizza igår oxå fast först sprang jag in på systemet och handlade åt mig själv!!! 4 alkoholfria öl för jag var super suger på öl igår trodde jag skulle krivera om jag inte fick mig lite öl.
Köpte 4 starköl till björn oxå.

Sen igår kväll satt jag och Björn och drack våra öl tror Björn blev lite berusad vet inte men fick den känslan.

William sov hela natten i natt från klockan 24.00 – 7.30!
Sen somnade han om vid 8 och så sov jag och han till 11! Längsta jag har sovit sen jag blev gravid så jäkla härligt att få sova *lycka*.

Idag ska vi till Kniva (Williams farmor och farfar , faster bor där) Williams farbror är där och han pluggar i Lund så han har inte träffat William än.

Nu ligger i alla fall William och sovar och har ammningskudden runt sig här på soffan brevid mig och suger på sin napp.

Puss och Kram
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.