Bebistiden

William 3 veckor

Idag blir William 3 veckor. Tiden går så snabbt ändå känns de som jag haft William hela livet.

Just nu sover min lilla plutt-skrutt så jag har tagit och lagt in lite bilder i kollaget på William sen han föddes och fram tills i fredags de är ju tyvärr så att jag bara kan sätta in 4 bilder åt gången här i dagboken och jag vill ju inte ha dom öppna för andra.

Idag skulle jag vilja ta mig en promenad känns som de skulle behövas.
William ska i alla fall bada idag eftersom de är söndag och på söndagar badar vi honom.

Älskar honom så mycket att jag inte finner ord.
Han vaknar nog snart för klockan 12.00 ska han äta.

Puss och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: