Dark Mode Off / On
Bebistiden

GRAVID IGEN!!!

Hehe där lurade jag er allt 😛 .

Är inte gravid igen. Då krävs de att man haft sex ju. Och de har jag inte.
Eller de har jag vist men inte nu om man säger så då. ingen att ha de med heller så singel som man är.
Men skulle vilja ha ett till barn nån gång i framtiden helst om nått år så William får syskon men så kommer de nog inte bli med tanke på att jag då måste träffa någon och den chansen är ju ganska mini-mal.

Är trött som bara den. Jag, William och Björn åkte till mormor idag. DVS Williams mormor. Min mormor Williams gammel-mormor var oxå och hälsade på underbart att träffa dom igen. Älskar dom så mycket. Saknaden är enorm när man inte är hos dom.
Så långt mellan Falun och Orsa. Vill dit oftare.

Nu börjar min lilla skrutt bli argis på mig så ska ta och gosa med honom.

slut ord för idag:
Tänk först handla sen…

Puss och Kram
Madde och William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: