Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Bvc (Läkar-koll) ”efter”

[ 12:05 ] . LUNCH . 5:e april 2005

WILLIAM kör sin rygg ålning. Hehe. Vet inte varför han tycker de är så kul men fort går de. Han kan nämligen både åla på rygg och mage.

Har varit hos optikern idag och fick nya linser. ÄNTLIGEN som jag velat ha linser hatar glasögon ser ut som en skol-fröken.

Ska på BVC idag och kolla WILLIAM på läkar-undersökning. Tydligen görs de alltid en runt 6 månader. Blir ju vikt och längd också de gillar jag. Vill se hur min lilla/stora kille växer ju.
BTW så kommer WILLIAM snart få gå till otopeden också. ÄR faktiskt lite lyx i alla fall extra koll på bäckenet doktorn på BB tyckte de knäppt i WILLIAMs bäcken när han var där, men otropeden gjorde en koll och sa att de var lederan som knackade till lite i. Men på ortopenden har dom som rutin att alla som varit dit får ett åb tid när de gått 5 månader och jag mitt smart ass kommer inte ihåg dag och TID tur att man ska hem idag så jag kan kolla…

Ska nog äta lite nu bara ätit Twix och mars idag…

Kommer mer efter BVC lovar.

Gissningsvikt och längd:
10kg & 74 CM lång.

[ 17:49 ] . EFTERMIDDAG

Nu har vi varit på BVC . På läkar besöket sa dom nått om blå-ljud på hjärtat! Blev skit rätt. Tydligen är de vanligt under första året ringde min mormor som sa att hennes båda bröder haft de och de hade vuxit bort, gjorde mig lugnare en när doktorn sa att de var vanligt.

I alla fall gick BVC kontrollen bra här kommer allt.

VIKT: 9045 Gram
LÄNGD: 71 CM
HUVUDOMFÅNG: 44.8

Puss och Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.