Dark Mode Off / On
Bebistiden

Torsk på Tallin

[ 09:52 ] . FÖRMIDDAG . 6:e april 2005

Igår såg jag TORSK PÅ TALLIN aldrig sett den förut inte min film-smak normalt men den var skit kul. Skrattade så jag hade tårar i ögonen.

I alla fall så har WILLIAM varit orolig i natt, vet inte vad de är. Men de släpper väl. Vi ska bo här hos BJÖRN tills på fredag, BJÖRN tyckte de var bäst så. Skojit tycker jag i alla fall, sover super i hans säng. Han sover på soffan och WILLIAM i sin spjäl-säng och jag sover i sängen helt själv *myser*.

Vi åkte till Sundborn igår , jag , BJÖRN , WILLIAM och JOEL BJÖRNs kompis för jag ville se Carl Larsson Gården. BOR man i FALUN bör man se Carl Larsson Gården anser jag, Är från ORSA så jag har inte kunnat sett den tidigare. Var fint där. JOEL hade heller aldrig varit dit. I alla fall glodde folk som galningar i den där byn så JOEL sa att nu vet hela byn om att de åker en röd BMW combi runt här. *asg*.

Kram Och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: