Dark Mode Off / On
Bebistiden

Virus på datorn!

[ 08:02 ] . MORGON . 15:e april 2005

FÖRBANNADE JÄVLA KUK!!! Har fått virus på min dator. HATE it! Var ut på msn iförrgår så skickar Björn en fil som jag trodde var nått med WILLIAM självklart öppnar jag och de visar sig vara ett jävla fücking Virus!!!

SKOJIT så säg… Tar med datorn till mamma tills jag får hennes ingen ide att ha en dator hemma som man ändå ska ge bort snart hemma.Så blir väl datorlös tills i slutet av april eller nått får väl sitta hemma hos BJÖRN och skriva.

[ 23:34 ] . KVÄLL

Nu är vi hos mamma. Så underbart. Älskar varje sekund.
WILLIAM sover skönt i sängen och jag sitter här trött och slut. Ska snart ta bort sminket och sova.

puss & kram
Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: