William Bebistiden Barbie-girl IN a Barbie World
Bebistiden

Barbie-girl IN a Barbie World

[ 11:O2 ]

WILLIAM stackaren är hård i magen. Fick sätta han på toaletten och dra upp benen mot magen så han fick bajsa i toaletten. Han bara skrek och var helt röd i ansiktet, jag började nästan grina själv när jag såg hur ont de gjorde.
Stackars lilla vännen.
Tog lite glidmedel på en tops och rörde runt i rumpan på honom efteråt. Förhoppningsvis hjälper de. Ringde BVCMARIA ska ringa oss när hon får tid över. Ska fråga hur jag ska få igång magen på honom. Har ju slutat amma sen igår.

Lider med min WILLIAM de där helvetet har jag haft sen 3 oktober 2004 blev nått knäpp efter förlossningen och jag har bara varit på toalettetn och gjort nummer två 22 gånger sen dess. LOVAR att de är ett helvete. Vägrar gå till doktorn om de också, hört vad dom gör där.

Kram och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: