Dark Mode Off / On
Bebistiden

Kommer inte snövit snart?

[ 19:47 ]

Kommer inte snövit snart kommer inte änglarna att falla kommer de goda livet snart??? Film Vildängeln.

Idag har jag och WILLIAM gått till BJÖRN. Är faktiskt inte så långt som jag trott. BJÖRN kom och mötte oss vid kvarnberget så gick vi till H-bo där BJÖRN bor. Jag gick in än vända på Willy´s och handlade chips som jag förövrigt glömde gräddfilen för att blanda dippen med hos BJÖRN så blir inget chips ätande för mig, chips utan dip är som kärlek utan kyssar…

WILLIAM har gått och lagt sig. Jag kommer förmodligen sitta här hela kvällen pga att jag inte har nått vättigare för mig.

MARIA från BVC tipsade mig om mässmör igår för WILLIAMs hårda i magen. De hjälpte han har bajsat 3 gånger idag!!!Glad för hans skull.

Lyssnade nyss på ENGEL med rammstein ap bra låt.

Puss och Kram
Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: