7:49

Hihi nu är min digital-kamera på väg till Borlänge.
Jag kan följa paketet via postens hemsida. Jätte kul.
Sist var den i Örebro och nu åker den till borlänge.
Antar att runt fyra kommer min digital-kamera till OKQ8 och då ska jag skynda mig allt jag kan för att hämta den. Ska möta mamma, mormor, och min lilla-syster Melissa på Östra hamngatan. Där de bor en ILLER i vattnet! Fick mig en smärre chock i fredags när den kom simmande och tog en fågel-unge ur ett bo mitt i ån.
Sen har man ju hört om Illrar som attakerat barn (dvs vilda).
Är paranoid av mig. Jag får värsta ångest i långa köer eller när jag är på banken. Ibland känns de som alla stirrar på mig. Och ibland kommer sjuka tankar upp som tänk om de kommer in någon och tänker råna oss nu. Då om vi måste ner på golvet kanske dom skjuter mig pga att jag måste hjälpa William mitt framför han ögon. Eller de värsta tänk om William börjar gråta och dom skjuter honom! FÅR alltid ångest så där. I kläd-affärer blir de aldrig så men, banken och mataffärer. URSCH.

11:33

Nu har jag fått babyfreinds så gå gärna in på Williams sida och kolla. Han heter williamborn2004 .

Mamma, mormor och Melissa kommer hit klockan kvart i tre så ska möta dom på stan då.

2O:51

Nu är dom här. Allt känns jätte bra. William har lärt sig två nya saker idag.
1.) William har en sån där popup leksak som han fått av Melissa (melissa hade den som bebis) i alla fall så lärde jag William idag hur den fungerar visat flera gånger man han har inte förstått och så idag tröck han och fattade. Så han tröck och satte igen tröck ihop och satte igen *ler stolt*.

Sen lärde han sig OJ stor. Jag sa få se stor OJ stor och lyfte på mina händer då gjorde han lika för mamma och mormor gjorde också de. Sen sa han ojjsooot samtidigt som han lyfte armarna! MÅSTE varit OJ stor fast på hans språk *ler*.

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.