Dark Mode Off / On
Bebistiden

Inget eget bredband förens på Williams födelsedag!

Jag blir tokig. TRO mig.

Igår började adsl modemet krångla igen. Jag fattade nada, alla ställen jag bott på i Falun har telefonen kopplat ur adsl modemet, jag har trott de varit nått fel på telejacket, men IGÅR (efter 2 år) kommer jag på att de måste ju för FAN adsl modemet som krånglat. Och mycket riktigt precis när jag insåg de slutade SKITEN fungera helt. JAG blev så jävla förbannad. Där satt jag utan adsl modem.

Hur som helst så går mitt Telia adsl modem ut den 3/10 för då får jag bredbandsbolaget istället. Men de är på Williams födelsedag. Så från och med nu kommer jag inte ha tillgång till nätet mer än när jag är hos Björn.

ETT Stort problem har jag, på måndag börjar skolan, så jag måste hadator då, får hoppas jag kan sitta hos Björn och göra sakerna.

Så nu vet ni varför jag är ”borta”.

Fast i kväll är jag online, ska sova hos Björn.

Update

Glömde ju :), var till Cilla (min syster) och Jimmy idag :). William klappade en av degusarna, han såg så söt ut :). Jätte kul att träffa Cilla och Jimmy.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: