Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Ett år sen mina värkar blev intensiva…

Idag för ett år sen så fick jag riktiga värkar. Eftersom jag ville vänta hemma ett tag åkte jag inte in förens den 11:e september. Gick hela den dagen och trodde att nu får jag bebis. JU tjena, fick vänta i tre veckor till. Och två av dom spenderade jag på Falu BB. Helt otroligt ett helt ÅR sen. Ett helt år sen jag var gravid. Tiden har gått så fort och snart fyller min/våran älskade prins ett helt år. Åh de är kärlek.
LOVE

Ska jobba natt idag tills i morgon. Börjar tidigast klockan 13:OO och jobbar till 11.30 imorgon. Så långt pass, kommer vara typ död imorgon. Fast då ska vi och bada på lugnet, Jag, björn och William.

På tal om William sitter han i mitt knä just nu och klappar händerna.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.