Dark Mode Off / On
Småbarnåren

RIKTIG dator

[07:33] – Via WAP
Ont!Dom senaste 4-5 veckorna har min nacke värkt mer än vanligt.Björn massagserade lite igår och berättade att nacken var jävligt spänd.Blir inte alls förvånad.HAR verkligen ont.Haft ont i nacken i 9år med uppehåll under graviditeten.Förstår inte vad felet är.William är vaken med tuppen.I natt ska vi sova hos Björn.Imorgon bitti ska jag göra nått kul :).Berättar imorgo.Nä ska upp och städa.Linn och Lina köpt födelsedagspresent åt William igår en leksakmob.han håller den mot örat och säger HEJ o AjAj.PUSS

Sitter vid min dator nu. Björn har formaterat om den. Tagit bort lite folk i från min dagbok. Känns som så många bara läser men aldrig skriver. Sen vill jag vara lite privat också. Imorgon har jag säkert flera gb från folk som undrar varför dom inte får läsa. DE är min dagbok ju.

Ska snart ta bort sminket. Idag har vi jag, Björn och William varit till Björns farmor och ätit. Var både trevligt och jätte gott.

Lite frågor:

Vad betyder ditt namn för dig?
Att de är mitt namn, hör ihop med mig och min personlighet.
Hur var du i skolan på högstadiet?
Slö, pluggade inte så intensivt. SKOL-TRÖTT, babblig och sovande.
Ja eller nej till EU om du fick rösta idag?
NEJ. Jävla skit, varför förena hela europa. OBEGRIPLIGT.
Bästa åldern att få barn?
Måste skriva 20 :p , var ju de själv. Haha. Hade jag varit yngre/äldre hade jag skrivit de.
Vem älskar du mest i världen?
William min son.
Morsgris eller pappas lilla flicka?
Blir väl morsgris då. Någon pappa har jag inte.
Idol eller fame factory?
Fame factory
Utan kärlek för resten av ditt liv eller aldrig mera sex?
Aldrig mera sex.

PUSS

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: