Ringde BVC i morse och pratade med Maria om att Williams hosta bara fortsatt, så fick en akut-tid på bvc klockan 11.15.
William fick komma in på undersökning och de visade sig att han förmodligen har astma. Han ska få ventolin. Blir de inte bättre av de kommer han få en tub att andas i som dom sa.
Doktorn sa att de just nu är svårt att veta om de bara en en astma som blivit pga att hans lungor växer och inte är speciellt utvecklade än, eller om de är astma som han kommer få ha resten av sitt liv.Jag hoppas på första allternativiet.

Känns hemskt att William har astma, känns som mitt fel.Eftersom jag hela livet sagt att jag inte kommer amma mina barn pga att jag själv har allergier och astma och min mamma som ammade mig och Cilla hade allergier och jag och Cilla har idag astma och allergi. Medans mina syskon Mattias och Melissa som mamma inte ammade klart sig utan astma. Jag är övertygad om att eftersom man via bröstmjölken ger barnet sitt immunförsvar ger man även dit de som är svagt i ens eget. Villket nu gjort att William har fått astma just som jag.

Har lagt William för att sova får se om han somnar snart.

[update]

William sover nu. Vi sov länge efter jag skrev sist i typ 2½ timma. Snacka trötta familjen.
Har ätit nudlar och onkel bens sås och sen sett på hundtricket. Björns mamma och syster har varit på besök hos Björn. Vi ska sova här i natt. Hämtade ut Williams medicin ventolin, verkar inte varit äckligt i alla fall.

Godnatt!

– Puss-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa