Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lena har varit på besök

En av mina bästa vänner Lena som även är Williams ena gudmor har varit här idag.
Vi har haft jätte trevligt.

William och Björn åkte ut till Kniva och lekte lite så jag och Lena fick vara lite ensamma. Vi åkte till Coop och handlade lite och efter de köpte vi en var sin Pizza åt mig, Björn och Lena. Åkte hit och åt. William sov då men vaknade sn och så somnade han nyss. Inte så jätte bra att han somnar runt nio men.
Har varit hit två omgångar med spöken och firat halloween. Som tur var har jag lakris här hemma.

Ska sätta mig och plugga en SUPER svår uppsats nu. Fattar den inte riktigt men.

– Love –

För er som inte vet vem Lena är så heter hon assol här på lunar och vi två är lika som blåbär på insidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa