Dark Mode Off / On
Småbarnåren

2 år sen William blev till.

8:46

Enligt mina beräkningar blev William till idag för två år sen. De var en söndag kväll runt elva hemma hos Björn mer skriver jag inte. Hehe.

Ska gå och duscha snart. William kikar på frankling på tv. Drömt massa skumt i natt igen att min hund Sassa (hon bor hos mamma) började dyka i en bassäng, förstår inte var man får allt ifrån i drömmarna. Drömmer jämt en massa skumma saker.
Idag måste jag antingen till bibloteket eller till Åhlens och skaffa en bok som heter ett öga rött av Jonas Hassel kimiri som jag ska läsa tills imorgon. Imorgon ska jag göra omprov i Svenska A. Är skit nervös.

20:39

Kikar och de är nästan tolv timmar sen jag skrev sist. Jag har under dessa tolv timmar hunnit med att upptäcka att William har en hörntand uppe i höger käke som var väl utväxte, tyckt mig se en tand ibland när han ätit men han hugger om man stoppar in fingrarna så har inte vågat mig på att känna. Men gjorde de idag för att kika då de är en till på väg nere och kände och mycket riktigt han har en hörntand där. Hihi. Jag som trott att han bara har 7 tänder han har ju 8 stycken och en till på väg. La ut två aktioner på tradera (komvux böcker sök på mamyleine om ni vill se om de är något för er ska lägga ut en till imorgon). Sen 16.30 hämtade Björn oss och körde ner oss på stan, där jag handlade boken på akademibokhandeln var en pocket så den var billig 59 kronor. Läste ut den på 2 och ½ timme. BOKEN var jätte bra. Jag hade inte valt den normalt men nu när jag läst den rekomenderar jag den skarpt.
Har bett Björn handla semlor åt mig. FICK tok sug och eftersom Björn och William är på kalas vill jag gärna också ha nått gott.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: