Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Mardrömm

O9:47

Ursch drömde världens värsta dröm. Drömde att William hade dött. DE är min största skräck och mardröm och något jag är livrädd för varje dag även om man inte tänker på de så är de ändå just de som skrämmer mig mest.
Han skulle dött på förlossningen enligt drömmen och sen sa en gammal tjejkompis jag inte pratat med på flera år till Björn att DE bästa datumet att skaffa ett till barn är den 31 april. De datumet finns ju inte ens. Som tur var så fanns han sovandes i sängen när jag vaknade med tårar. JAG blev så lycklig och lättad när jag insåg att allt var en dröm. Min älskade William <3 finns ingen jag älskar som du!

22:46

Idag har vi varit på kalas hos Björns mamma. Lukas (williams tremänning) var också där. Blev nästan slagsmål mellan dom. När vi skulle gå hem började Lukas knuffa William. Först knuffade William tillbaka men till sist tappade han tålamodet slängde av sig vantarna och tänkte ge Lukas en smäll. Då var de dax att avbryta dom. HEHE. Han är inte rädd att slåss min buse. Hehe, undra vem han ärvt de ifrån *visslar*. Jag slogs en del som barn, var inte rädd för att slåss med killarna på dagis eller i klassen om de var så. Helt enkelt så att jag inte lät någon sätta sig upp på mig eller ge sig på mina vänner för då jävlar. Bara slagits någon gång sen man blivit äldre, en gång med en tjej och en gång med en kille. Sen har jag väl knuffat en del puckon ibland också. Sen var de slagmål mellan en tjej kompis och en annan puckad brud i gropen i Leksand när vi var arton också. Blev ett jävla tjafs där. Först gav sig tjejen på min kompis och sen bråkade dom. För att tjejens kompis skulle komma och börja tjafsa igen då fick jag nog och puttade den där bruden så hon snubblade. FAST nu förtiden är en lugn tjej. De där var när man var ute och härjade och inte brydde sig så mycket. Nu bryr jag mig i massor om alla runt omkring mig. Men de är nog för jag fått ett hjärta. De hjärtat plaserades i mig för två år sedan och lever nu utanför mig men ändå i mig fortfarande han är en skatt och min räddning! Hans namn är William.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: