William Småbarnåren Kolla på lägenheten
Småbarnåren

Kolla på lägenheten

O9:O9

Idag ska vi kika på lägenheten. Ska bli riktigt roligt längtar i massor. Vill se hur den ser ut. Om jag tar den ska jag skaffa boxer eftersom Falun i maj går över till digitalt och då kommer jag inte kunna se på någon tv eftersom Björns hus inte har kabel tv. VILKET inte alls skulle kunna funka för mig som måste se. Förhäxad, Sjunde himmelen och våra bästa år. Dessutom gillar William barnkanalen.
Blir säkert fler barnkanaler också.

Ska snart in och duscha. Funderar på att byta lunarbild så lär börja att knäppa några för att se om de blir en bra bild.

16:41

Väntar på att Björn ska komma nu. Så blir de att kika på lägenheten är spänd som sjutton. Tänk om jag dissar den eller tänk om jag hyllar den. SKULLE ju vara toppen att bo där. Kanske kunde övertala Björn till en till bäse då. HAHA, vilka planer jag smider *S*.

17:52

Dissade, den här lägenheten var mindre än den jag har nu. Man kunde varken ha tvätt eller diskmaskin. Då är den inget för mig som vill ha disk och tvättmaskin och sen dessutom helst ha en större lägenhet över huvudtaget. Får kika vidare helt enkelt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: