Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Play doo day

16:13

Idag har jag lekt en massa med William. Först ringde jag till Gruvstaden och sa att jag inte är intresserad av lägenheten, sen ringde jag väpnaren SOM inte svarade som vanligt så nu mailade jag dom att jag är intresserad av en trea.
Jag har sålt en matematikbok till en kille via tradera som jag inte man maila tillbaka till så försökt ringa honom men blir inget svar.
Lämnade in en studieförsäkran på CSN verkar som jag får lite mer pengar än jag trott den här månaden. TÖRS dock inte chansa på saken men de stod bidrag (6900 vanliga) men ovanför de stod de 5000?! Kanske de blir massor av pengar den här månaden något jag inte tackar nej till.

I alla fall tog jag med William ut på en lek och promenad tur idag. William halkade några gånger och varje gång sa han jamla hihi han säger Ramla *ler*. Jätte sött! Nytt ord att lägga in i listan. Knäppte ett kort när han ramlat för han sken som en sol där på marken.
När vi kom hem från promenaden satte vi oss och ritade. Sen tog jag fram hans solglasögon han fick i sommras som passade super nu han älskade dom. Hittade hans sydväst också som han fick från goboken så på med den också. Hihi, han tassar fortfarande runt med dom. Sen la jag honom så han fick sova lite lunch.
Vaktmästaren kom hit och fixade duschen igen. Och började läxa upp mig för de låg en tops i toaletten. Jag har slutat slänga dom där men så har väl än åkt i igen nu då. Suck gubbe! Förra gången han var här klagade han på att jag lagt ut soporna utanför dörren. Jag skulle gå till sophuset med dom så fort Björn kom och tyckte att dom kunde vara där en lite stund. Gnäll gubbe.

Sen har jag kikat på våra bästa år via internet på deras forum. HELT underbart för jag upptäckte igår att man kan kika på avsnitten som går i USA nu, Sverige ligger ju 4 år efter dom och jag har läst vad som kommer hända så orkar sällan se våra bästa år i sverige. Nu kan man till och med SE usa’s avsnitt och de är underbart. Mitt favorit par är tillbaka.

Ska busa med William nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.