Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Datorn ominstallerad

[09:17] – Via WAP
Men morr!Än en gång har windows krachat för mig har väl fått nått virus igen.Suck!Björn ska fixa datorn idag efter jobbet.Känns som en lång evighet.WILLIAM sa precis ett nytt ord fon det sa han efter jag sa telefon :-).Skriver mer hemma hos Björn.

[19:43]

Va skönt! Nu funkar datorn igen ^^,. Helt underbart!
Så nu kan man sitta på nätet igen.

[21:32]

Trodde Björns grannar slogs nyss. Lät så men de var nog inget. Är själv för Björn är på träning. Imorgon ska jag till skolan. Antar att jag ska skriva om boken och få ett par papper. Skönt med dator igen, känner mig otroligt handikappad utan dator. Vet att de förmodligen låter hel löjligt men ändå. Såg att lunar gjort så man kan ha web cam funktion nu. Spela upp och prata på camen. Kul om man kunde ha de privat så bara dom på vänner listan kunde se. Fast jag brukar känna mig så löjlig när jag visar mig i camen. HAHA.

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: