Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Viva lasvegas

O8:43

I brist på rubriker. Ska till skolan idag (gör ju omprov i svenska A).
Björn och William ska gå runt på stan och vänta på mig, sen ska vi äta på mc donalds. Sen efter de åker Björn till jobbet och vi träffas inte förens imorgon för han ska jobba över så pass länge. Imorgon ska vi köpa bokhyllan och köksbord åt mig. SKA bli så jäkla kul med lite nyss. Skriver väl mer sen antar jag. Ska plugga ikväll också.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: