Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Doktor-besök och har William vattkoppor?!

OO:14

Björn monterade ihop bokhyllan åt mig ikväll. Så nu står den där helt fin och snygg. Satt ditt lite böcker och lagt dit vhs och dvd filmerna.
Ska till doktorn klockan 13:OO och prata om min huvudvärk kring mens. Ska även visa mina blåsor jag har på tungan.
Var till jysk men bordet var inte lika billigt längre. Men ska med Björn till Linghed på nån möbelaffär imorgon (onsdag). Köpte ett linne på veromoda idag för 49 kroner. Björn ska på hockey ikväll.

O9:14

Nyss vaknat satte upp lite tavlor eftersom jag fått möblera på dom sen tvbänken kom. Ska duscha snart. Klockan tolv lär jag börja gå ner på stan, för att komma till Tisken (vårdcentralen) innan klockan ett. Har inga buss pengar så blir att motionera, men de är skönt också. Behöver motion. Promenerade ner på stan igår också. Funderar på att kika på ett nya byxor också. Vill verkligen ha nya. Ska se om jag hittar några.

11:36

Ska gå ner på stan snart. Misstänker att William har vattkoppor. Men är inte säker. Han har runda röda prickar bak på rumpan. Björn ville se så skickade bild till honom. Killen på hans jobb som själv har barn var inte helt säker på om de var vattkoppor. Men jag blir allvarligt förvånad om William har de för han har inte lekt med någon som haft vattkoppor, och ingen jag känner har de heller. Men verkar ju vara något i alla fall. I och för sig är de bara om han har vattkoppor nu när han är så liten, de är ju värre när större barn har de för dom vill ju klia osv. Hur som helst måste jag till doktorn idag så jag ska gå ner på stan och ta William i vagnen och möta Björns pappa så William får vara med honom medans jag är inne på vct. Tänkte klä på William nu så.

18:52

Ska berätta om läkar besöket då.
Jag kom dit och han började fråga om mitt huvud. Jag förklarade att de kommer från nacken så han kikade efter. Nacken såg bra ut men kotan jag har ont i heter bröstkorgskotan och är den kotan som styr allting i kroppen. Den kotan är tydligen också på de sättet att är de något galet i kroppen går de genast till den kotan. De ända jag kunde få hjälp med var en sjukgymnast så ska börja på de.
Sen började han fråga om min propp osv. Fick dra hela historien igen. Om att jag inte har proppar i släkten, att jag inte få äta p-piller, att jag tagit waran-tabletter i 6 månader för att börja med fragmin-sprutor i cirka åtta månader att jag måste ta fragmin om jag får fler barn exetra.

Gick på stan efter läkarbesöket i väntan på att bussen skulle åka. Kikade runt på stan och såg att Jc hade rea på jeans funderar på att prova ett par imorgon. Om dom sitter bra ska jag nog köpa dom. Sen vi kommit hem har jag, diskat, städat och lagat ugnpannkaka och duschat William och nu ligger han och sover.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: