Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

11 dagar kvar, jag är så lycklig!

O7:59

Tills jag fyller 22 år. Känns skumt som sjutton. Det känns nämligen som jag nyss fyllde tjugo och ännu närmare känns det som jag fyllde tjugoett. Varför går åren så fort? 11 feb 1984 föddes jag men var beräknad att födas den 28 januari så mamma fick gå över en tid.

Ska till skolan snart. Björn kommer hit och hämtar mig och William, sen ska vi åka till skolan där jag om jag förstått allt rätt ska få en bunt papper att läsa för att sen redovisa dom nästa vecka. Det är svenska A.
Jag ska börja läsa strindbergs röda rummet idag till svenska B. Svenska B ska jag göra prov på nästa fredag. Måste ju typ vara samma helg som jag fyller år.
Ska duscha och fixa mig nu.

17:22

Jag kan inte tro att de är sant nästan! Var till skolan och träffade min lärare som läste upp min novell och bokresention igen. Så sa han. Jag gillar ditt sett att skriva. Tack sa jag. Så frågade han vilket mål jag hade i svenskan, godkänt sa jag då. Han bara gapade och sa. GODKÄNT?! Ja sa jag. Du ska minst ha vg, mvg är vad jag vill ge dig. Satsa lite mer på ditt vg så är du mvg för de är du värd. FATTA! JAG kanske får mvg i svenska A. Jag var så lycklig att jag ringde mamma. Så sa jag. ÅH mamma jag är så lycklig. Då sa hon är du gravid. Hehe, förklarade och hon sa MEN vad kul grattis. Jag är verkligen glad. Jag hade precis samma lyckrus idag efter att han sagt de som jag hade när jag fick reda på att jag var gravid. Allt sånt här betyder massor för mig. Sen efter jag varit där gick jag, William och Björn runt tisken en vända tog 45 min. Så åt vi lunch (pizza) på golden och sen åkte Björn tillbaka till jobbet. Jag och William gick till Babyproffsen och där köpte jag en pekbok och trainingpants åt William. Så nu ska han få ”pott-tränas” lite. Men självklart på hans vilkor och endast på dagen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.