14:35

I natt hemma hos Björn började William grina och vägrade ligga i spjälsängen så jag lyfte över honom till mig. När han låg där så låg han och kittlade (drog sina fingrar) på min mage så jag kunde knappt sova eftersom jag är kittlig som få. Sen efteråt skulle ha dela på samma kudde som mig och ha massor av sängen + täcket. Men jag tyckte han var varm. Så på morgonen sa Björn, han är väl som alltid så jag tänkte inte mer på det. Björns mamma och syster skulle komma hit och hämta William mellan 12-15 så jag skulle få plugga. Tyckte William verkade slapp och hängig så tog tempen 38,3. Ringde mamma och hörde om William kunde åka till sin farmor i alla fall. Mamma sa att de inte var någon fara. Så nu är William hos sin farmor men kommer hem om cirka 28 min. Jag har pluggat. Skrivit ett arbete om august strindbergs röda rummet en bok som jag verkligen inte fattade ett skit av.

Blir spaggetti och köttfärsås ikväll. Björn är på bandy i sthlm och imorgon ska ha se på hockey där. Sen kommer han hem på måndag. Känns trist att vara helt ensam.

18:35

Stackarn lilla prinsen. Han har 38,9 i feber efter att han sovit innan han somnade hade han 39,4. Känns så hemskt att se honom sjuk. Ger honom massor med saft och sen bara sover han längre. Han är helt stilla pratade med mig en sluten stund genom några ord och så la han sig ner och var trött igen. Min skatt. MIN älskade super duper söta William.

Känns som jag nästan måste gå och lägga mig tidigt ikväll. Är så trött. Verkligen super trött. Ögonen nästan ramlar ihop. Bara de att jag måste vara säker på att William somnat först. Ska kanske skriva lite till nästa veckans jobb i svenskan så är de klart så kan man bara läsa massor inför provet på fredag.

21:26

William har somnar om igen nu. Ska gå och sova jag också. Är helt trött och slut. Hoppas bara jag slipper bli sjuk också. William fick föresten sin bricka från skatteverket i tordags, Tyckte de var sent eller?! Fast minns att min kompis barn också fick den sent. Dom kanske kommer efter ett år?
Knäppt lite kort på sjuklingen. Lägger upp dom här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa