O8:2O

Skoj! En månad äldre då. Och jag kommer en dag närmare min 22 års dag. Problemet är HUR fan räknar man? Har räknat 1-11 men kom på att man kanske ska räkna mindre?! Typ 31-11 så är de 11 dagar kvar och neråt? Fast då blir de ju fel? Eller? Räknar så här.

Skulle vilja gå ner på stan idag. Kika på ett par Jeans. Men förmodligen har jag ingen att gå med. Men skulle varit så kul. Lite svårt att prova jeans när man har med sig William, jag vill inte lämna vagnen utan uppsyn finns så jävla många puckon numera. Drömde att jag var gravid i natt och skulle köpa tvillingvagn. Haha. Helt otroligt. Var nere på stan med Björn och William och kikade. Men jag var inte helt hundra på om de var så bra att köpa vagn så tidigt med tanke på att jag bara var i v10 *haha*. Sjukt!

15:31

Har pratat med Anna idag också. Jätte trevligt som vanligt. Såg att jag ska skriva 3-4 A4 sidor om en bok (röda rummet med strindberg) som jag förövrigt tyckte var lång och svår förståd. Blir en kul kväll det här. *s*. Hoppas vi ska äta tacos ikväll så otroligt sugen. William sover lär nog vakna snart. Lämnat in ett nytt foto på lunarstorm som blev godkänt på 5 min. Skojigt men lär ta tid innan de visas antar jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa