Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Snön den faller ner.

O9:O9

Har sovit skönt i natt som vanligt.
William tittar på mumin-trollen. Jag har duschat, sminkat mig och ätit frukost.
Ute snöar de vilket inte känns kul vill ha vår nu.
William satt på sin toalett ring idag, han gjorde inget men varje gång jag frågade om han ville komma upp sa han Nej och ruskade på huvudet, så han fick väl sitta där så. Såg så sött ut. Hihi.

2O:17

Idag har vi inte gjort så mycket. Varit ganska kallt ute. Åkt till Willys handlade lite glass. Björn lagade kyckling, nudlar och den där goda såsen man har kycklingen i så gott! Sen åkte Björn på bandy och jag och William delade på varsin glass. Imorgon ska vi gå runn dagarna.
Har varit dålig på att skriva nu några dagar. Ska bättra mig. Letar runt efter treor och funderar på att säga upp min tvåa nu. Känns både sorgligt och kul. Vill ge William ett eget rum nu.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: