Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

BOK-REA!!!

O8:37

Idag klockan halv tolv ska jag och William möta min syster Cilla på stan och gå på bokrean. Jag ska bland annat skaffa mig en bok som heter städa. Eftersom jag hatar och städa och den här skulle kunna göra det roligare så kan man ju införskaffa den.
Föresten städade jag för ungefär 10 min sen, dammsög ,tvättade golven osv. Tror ni det syns? Nä självklart inte William har redan haft ut alla sina saker på golvet.
Nu ska jag duscha, sminka mig och sen göra frukost.

2O:56

Så har jag, William, min syster Cilla och hennes sambo Jimmy varit nere på bokrean. Jag handlade böcker för ett helt fotbollslag. Eller kanske inte men knattelaget i alla fall ;).
Köpte:

Utvandrarna/invandrarna – Wilhelm Moberg
Briget jones dagbok och på spaning med brighet jones
Julie – Hela boken
En Virginia andrews bok jag inte hade – Melody serien.

Fick i present av Cilla nybyggarna/sista brevet till sverige.

Vill upp på coop och kolla också tydligen ska det finnas massa böcker där också.
Så kul med böcker.

Sen har jag och Björn och William varit och hållit bebis hos grannarna. Björn sa. Jag minns inte hur man gör, ta han du madde efter ett tag. HAN såg så söt ut med bebisen i famnen. Bebisen Melvin är också söt och hans storebror Erik också. SÅ kul :).

Björn kommer hit snart. Ska plugga lite tänkte jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.