Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Fest!!!

14:31

Hehe känner mig som en fjortis idag. Jag ska ut ikväll. Inte varit ut sen i maj. Känns verkligen super roligt.
Ska sova hos Björn sen efteråt. OCH det kommer kännas tomt att vakna utan William imorgon. Den saken känns tyngst. Att vakna och att inte höra hans mjuka lätta andetag när han sover eller hör honom ropa MAMMA. William som fick mitt hjärta att börja slå, mina lungor att börja andas mina ögon att börja se och mina öron att börja höra. William mitt ljus, Mitt LIV mitt allt!

Skriver imorgon om allt som händer ikväll.

18:55

Är hemma hos Björn nu. Väntar på att han ska bli klar sen ska vi gå till festen. Hade egentligen velat ha en öl känner jag, men varit lite dum och inte tänk på de. Pinsamt att komma nykter till fester jag är så blyg. I alla fall gick lämningen av William bra, först skulle han inte ens ge oss puss och kram. Men sen när vi sa hej då kom han springande till mig och skulle och så sa han till Björn du osså!
Sen gick vi. Jag saknar mitt hjärta som nu är ensam för första gången en hel natt men imorgon kommer mitt hjärta börja slå igen när jag är med honom. Jag är alltid hel med William i min närhet. Visst lever jag utan han också men är då bara halv. William är mitt liv.
Hur som helst ska jag ha en kul kväll berättar mer senare.
Just ja la ut auktion på my little pony stickers förra veckan nu har någon ”vunnit” auktionen för 146 kr. DET är bra mycket mer än jag trodde jag skulle få för dom. Mina miss sixty jeans är fortfarande ute och uppe i hundra. Är någon sugen på dom så köp dom gärna. =), är väldigt smala i midjan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.