Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredag!

O8:27

Så är det fredag. Ska nog gå till coop idag och kika efter böcker. Vill handla lite barn böcker och lite mer. Älskar böcker.
Björn kommer hit runt 21 ikväll han ska på bandy innan. I morgon ska William sova borta för första gången. Känns konstigt men ska också bli kul att få gå ut, var så längesen. Blir att dricka vin imorgon, köpte vin i sommras så får dricka den. Hade varit gott med alko-läsk men för att handla de måste jag ner på stan och det orkar jag inte. Kalla mig lat men känner mig så seg. Har öl hemma iofs. MEN vin räcker. Gott med vin (vitt).

William vaknade klockan sex i morse. Gissa att jag var/är död. Ska gå och duscha nu.

21:2O

Gick till coop i det fina vädret. Solen lyste så man fick riktiga vårkänslor. William gick en bit själv och så kom en häst så William kikade på, och sen hälsade han på en hund. Handlade i alla fall tre barnböcker, två fortsättningsböcker på da vici koden och sen en virginia andrews bok. Och familjens stora läkarlexikon. Så nu har man allt *s*. Björn skulle hämtat mitt paket från posten men tydligen får man inte hämta brev efter klockan 21 här i stan! Dåligt men tydligen så stänger posten då. Så han får hämta den i morgon. Eller så ska jag handla alkholäsk och ta den själv. Men å andra sidan vill jag fixa mig tills imorgon. Har inte varit på fest på så jävla länge man lär ju fräsha upp sig en hel dag *s*.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: