Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Vasaloppet.

Då är det vasaloppshysteri då. Tv:n är på och björn ligger som en klubbad säl på soffan pga att han var ut igår. Är tydligen bakis. William vill att han vaknar så han har nockat, tagit kudden av björn och försökt slita av honom täcket. Lilla bus-lusen.

Björn var in och pratade med mig i natt men jag minns inte ett skit av vad han sa var så trött. Han var väl full också och fylledravel är ju inte speciellt intressant.
Känns som den här dagen kommer bli soft och att det inte kommer hända något alls typ.

Mina tankar går till globen för cirka 4 år sen med Anna. När vi såg Westlife. Haft den låten på hjärnan i flera dagar nu. Känns som jag alltid kommer tänka på min underbara vän Anna när jag hör den.

She’s a 5 foot 10 in catsuit and bambi eyes. Everybody’s who’s staring wouldn’t believe that this girl was mine. I should have know I was wrong. When I left her for a life in pity. But they say you never miss the water until it’s gone
Guess I failed to love you. And you’re taking it out tonight. How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that. I can’t believe what I just gave away
Now I can’t take it back. I don’t wanna get lost. I don’t wanna live my life without you. How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that. She’s all dressed up for glamour and rock and roll. Wanna squeeze her real tight get out of this place. If only I could take control. But she is out of my reach forever. And just a week ago she lied next to me. It’s so ironic how I had to lose just. To see that I failed to love you. And you’re taking it out tonight. How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that. I can’t believe what I just gave away. Now I can’t take it back. I don’t wanna get lost. I don’t wanna live my life with out you
How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that. I don’t wanna forget you. I don’t even wanna try. How am I supposed to walk on by when you’re looking like that. How am I supposed to leave you now. I can’t believe what I just gave away (oh no). Now I can’t take it back. I don’t wanna get lost
I don’t wanna live my life with out you. How am I supposed to leave you now
When you’re looking like that. How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that. I can’t believe what I just gave away. Now I can’t take it back
I don’t wanna get lost. I don’t wanna live my life with out you. How am I supposed to leave you now. When you’re looking like that
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.