O8:59

Har jag, Björn och William.

Jag kräktes från 5 igår tills 3 i natt. Kunde inte dricka vatten ens.
William bajsade ner hela sig och sängen i natt.
Och Björn blev sjuk i natt och har sprungit på toaletten och sen kräkts.
KÄNNS för jävligt. Kan tala om att det är sällan jag känner mig liten, men idag och i natt. Jag är minst i världen. Ska lägga mig igen nu.

18:38

Börjar bli friskare nu. William är piggast av oss. Björn är dåligast med feber + sjukan. Björns kompis ringde och hörde om Björn också var sjuk. Han hade kräkts sen tolv i natt och kunde inte behålla vatten än. Jag har i alla fall ätit nu. Tror fan aldrig mat varit så gott som idag. William tittar på bolibompa (lilla sport-spegeln).
Ska lägga mig på soffan igen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: