Småbarnåren

Ljuvlig är namnet på dig.

O9:46

William rusar runt och leker. Mitt underbara lilla yrväder som hjärtat bulltar snabbare varje gång jag ser.
Björn letar efter sina körkort och bank-kort som försvunnit i söndags. Hel skumt. Vi har letat men hittar dom inte.

Jag tänkte ta mig en dusch.

13:31

Jag förstår inte vad som hänt med mitt hår. När jag började vänta William blev det typ tjockt. Sen har jag tappat massor och nu dom sista 4 månaderna har det börja bli lockigt. JAG har aldrig varit lockig men nu varje gång morgon eller när jag duschat lockar det sig. Mitt hår får typ korkskruvar. Förstår inte vad detta är.
Jag borstar ut det och det blir rakt igen men det ligger små lockar bak. Skumt.

William sover. Björn också. Bara lugnt här. oroar mig för mina blommor hemma. Snart en vecka sen dom fick vatten.

22:18

Pluggat så jag är helt slut nu. Men det är det värt. Ska diska nu innan jag går och lägger mig. Kanske borde börja städa toaletten också när jag ändå diskat. Roligt att vara hemma igen. HAHA.
Skulle vara kul om köksbordet kom imorgon. Fast det gör det nog inte med min tur.
I alla fall ska vi på Ikea på lördag. Jag, Björn, William och Björns mamma. Björn ska handla en soffa och jag en massa små plock.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: