Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trumma.

11:OO

William har sitt piano på och det går att få in olika djurläten och intrument läten så just nu låter det. Bampabam från hans piano fast med trumma ljud. Har städat, diskat och ska snart fixa lite inne på toaletten också. Funderar på att ha en krukväxt därinne också.

Nu är det endast två dagar kvar tills vi ska på Ikea. Checka av inköpslistan ikväll tänkte jag. Ett vitrinskåp står som önskemål.

15:24

Mitt köksbord har kommit! Jippie! Ska till jysk och köpa det idag. Ska bli så roligt så. Vitt bort med 6 vita stolar. Knäpper väl ett kort när det står monterat. Blir standad mat idag falukorv och stuvade macaroner.
Har sovit i två timmar. Ska gosa med världens sötaste William nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.