1O:41

William kikar på barnkanalen. Det är världens vackraste väder ute idag himlen är alldes moln fri och solen lyser. Känns som vår.

Monterade ihop köksbordet själv igår på cirka en kvart, sen kom det till stolarna och DET gör jag aldrig om. FY fan höll på att bli tokig där ett tag. Kändes som det aldrig blev klart. Gick och la mig efter 3½ stol men nu är alla stolar klara. Lagt ut bilden på bordet på familjeliv. Heter lika där som här.

19:26

Varit till coopen handlade 12 semper barnmatsburkar (alltid bra att ha hemma om man ska göra nått kvickt eller om man ska bort osv) men fick rabatt då + ett fint örngott det stod hela låten till bä bä vita lamm på. Sen köpte jag 5 läsk coop/signum och sen lite godis i påsar som jag tänkte hella upp i en skål och ställa på nya köksbordet. På söndag ska vi till Ikea ni kan inte tro hur jag längtar. Björns kompis Joel och hans flickvän Kirre ska med. Jag känner dom inte mer än typ sagt några ord men det går nog bra. William ska vara hos sin farmor.
Ska plugga lite snart, se big brother. Kika i ikea katalogen och pricka in det jag vill ha. Och sen vet jag inte vad jag ska göra.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: